Završena sezona za Henryja Domercanta?

Povrijedio se bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine

Završena sezona za Henryja Domercanta?

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine pretrpio je povredu na utakmici Eurocupa protiv Lokomotiv Kubana iz Krasnodara. 

Galatasaray je slavio, ali i ostao bez Domercanta. Prve prognoze kažu da će odsustvovati šest mjeseci. Domercant je povrijedio prednje križne ligamente desnog koljena. "Domercant mora na magnetnu rezonancu, a onda će stvari biti jasnije. Za sada ne izgleda dobro." rekao je odmah nakon susreta Ergin Ataman, trener tima iz Istanbula. 

 

Nakon odrađenih pregleda jasno je da će Henry morati na operaciju, što će ga udaljiti sa terena na duži period. Prije povrede u Eurocupu je odigrao dva susreta i prosječno bilježio tri poena po meču.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.