Zaza pred ostvarivanjem neočekivanog transfera

Italijan bi mogao u Englesku

Zaza pred ostvarivanjem neočekivanog transfera

Fudbaler Juventusa Simone Zaza bi već u januaru mogao završiti svoju epizodu u Torinu.

Napadač italijanske reprezentacije se nije naigrao u ekipi Stare dame, jer su Mandžukić, Morata i Dybala obično dobijali prednost.

Nezadovoljan minutažom, Zaza ne krije da bi rado volio promijeniti klub i otići negdje gdje bi dobijao više prilike za igru. Kao njegova sljedeća destinacija spominje se Engleska, a najviše se povezuje sa prelaskom u Watford.

O tome je govorio i Nicola Salerno, sportski direktor ovog engleskog kluba, koji je istakao da je Zaza sjajan igrač i da bi bili počašćeni njegovim dolaskom u Watford.

"Imamo plan dovesti neke provjerene fudbalere naredne godine. Zaza? Naravno da nam je interesantan, ali moramo prvo vidjeti jesmo li u mogućnosti da ga dovedemo. Razgovarat ćemo sa Juventusom, to je sve što sada mogu obećati", rekao je Salerno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaza je od dolaska u Juventus odigrao devet utakmica u crno-bijelom dresu, a samo tri puta je bio starter.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.