Zbog bivšeg fudbalera Sarajeva otkazana utakmica: Da, ima koronu

Trenutno nastupa u Rumuniji

Zbog bivšeg fudbalera Sarajeva otkazana utakmica: Da, ima koronu

Mediji u Rumuniji objavili su da je nekadašnji fudbaler Sarajeva Ljuban Crepulja pozitivan na koronavirus.

Crepulja je u Sarajevu proveo jednu i pol sezonu, a nakon što je napustio Koševo svoju karijeru je nastavio u Astri Giurgiu s kojom se trenutno bori za Evropu.

Važan meč na tom putu Astra je u sklopu rumunskog prvenstva trebala danas odigrati protiv Universitatee Craiove, međutim isti je na kraju odgođen upravo zbog Crepulje koji je, kako se piše, zaražen koronavirusom.

U Astri su procijenili da ponovno testiranje nije potrebno, pogotovo nakon prisutnih svih simptoma, a da nisu u pitanju samo glasine potvrdio je i predsjednik kluba Danut Coman.

"Da, Crepulja je pozitivan", rekao je Coman.

Zbog pozitivnih slučajeva u posljednje dvije sedmice, u Rumuniji je već prije odgođeno nekoliko prvoligaških utakmica u grupi koja se bori za ostanak u eliti.

Top Komentari

LevoKrilo
Da ne bude i kod nas ovako. Krene prvenstvo pa stane? Valjda neće, za nadati se...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi