Zbog čega je Arežina napustio Lokomotivu?

Jasan je bio direktor Lokosa

Zbog čega je Arežina napustio Lokomotivu?

S. Mlaćo

Filip Arežina bi se mogao ponovo vratiti u Premijer ligu.

Sjajni vezista u četvrtak se razišao sa Lokomotivom i sada je slobodan nogometaš. Nije se istakao u 1. HNL, iako je na ljeto stigao iz Mladosti Doboj Kakanj kao veliko pojačanje.

Na pripremama je izborio mjesto u prvom timu, a onda nakon jedne povrede prosto je 'nestao'.

"Očekivali smo mnogo od Arežine, bili smo uvjereni da je pravo pojačanje za nas. No, ta ga je nesretna ozljeda izbacila iz natjecateljskog pogona, razgovarali smo i Arežina je napustio naš klub. Nismo mu željeli stvarati probleme, dobar je i fin mladić i nadam se da će imati uspješnu karijeru, te da će ga u nastavku igranja ozljede zaobilaziti", rekao je za SN direktor Lokosa Božidar Šikić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Arežina je u našoj zemlji nastupao za Željezničar, Mladost, Zrinjski i Rudar Prijedor.

Jednom je nosio i dres reprezentacije BiH.

Top Komentari

PRAVIGAZIJA
Voli KLADARU, vise od PENALA..
1 3
milivoje
Frajer totalna budala
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije