Zbog čega je Siniša Mihajlović krenuo u obračun sa navijačem?

Zbog čega je Siniša Mihajlović krenuo u obračun sa navijačem?

M. Šljivak

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović jučer je pred finale Kupa Italije između Atalante i Lazija imao žestok obračun sa jednim navijačem rimskog tima.

Navijač Lazija je pred utakmicu vidio Mihajlovića i počeo ga je vrijeđati, a to srbijanski trener nije želio da trpi i krenuo je da se fizički obračuna sa navijačem.

Italijanska policija je morala da interveniše i Mihajlovića su doslovno odgurali od navijača koji ga je vrijeđao i tako je spriječen veći sukob.

Zna se i zašto je Srbijanac krenuo da se obračuna. Navijač Lazija ga je nazvao 'ciganinom', a to se aktuelnom treneru Bologne nikako nije dopalo.

Sve se na kraju brzo stišalo, a Mihajlović je nastavio svoj put ka stadionu, gdje je pratio pobjedu Lazija nad Atalantom (2:0) i osvajanje Kupa.

Interesantno je svakako da je Mihajlović dobar dio fudbalske karijere proveo u Laziju. Igrao je za Nebeskoplave od 1998. do 2004. godine i učestvovao je u velikim uspjesima Nebeskoplavih.

Tako je 2000. godine osvojio Seriju A, dva puta je osvojio Kup i Superkup Italije, a okitio se naslovima Kupa pobjednika kupova i UEFA Superkupa.

Potom je uslijedio odlazak u Inter, a to mu očigledno navijači Lazija ne mogu zaboraviti i tretiraju ga kao izdajnika.

Za Lazio je Mihajlović u šest godina odigrao 193 utakmice i postigao je 33 gola.

Top Komentari

Nany
Jebo vam Siniša mater !!!
0 5
gameon
I jeste cigan
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi