Zbog čega se Rummenigge izvinjavao Niki Kovaču?

Priznao da je pogriješio

Zbog čega se Rummenigge izvinjavao Niki Kovaču?

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić početkom ove sezone napustio je Inter i odlučio je karijeru nastaviti u dresu Bayerna.

Mnogi su bili iznenađeni što je njemački klub odlučio da angažuje Perišića, te su navijači itekako zamjerili čelnicima kluba zbog ovog poteza.

Njemački mediji otkrili su da je Niko Kovač svim silama želio da Perišić dođe na Allianz Arenu i uspio je nagovoriti Hasana Salihamidžića da kontaktira Inter i na kraju ostvari ovaj transfer.

Nakon što je stigao u Bayern mnogi su bili itekako skeptični zbog dolaska Perišića, a čak je u njegov dolazak sumnjao i predsjednik ovog kluba Karl-Heinz Rummenigge koji je bio protiv tog transfera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Međutim, nakon što je Perišić odigrao nekoliko veoma dobrih partija na početku sezone pokazao je da nije bez razloga tu. Ugledni Bild je objavio da se Rummenigge izvinio Kovaču zbog toga što je bio uporan u dovođenju Perišića.

Perišić je u Bayern stigao na jednogodišnju posudbu iz Intera, a njemački klub će narednog ljeta imati opciju da otkupi njegov ugovor za 20 miliona eura.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yossarian
"...objavio da se Rummenigge izvinio Kovaču zbog toga što je bio uporan u dovođenju Perišića." Čita li neko ove članke prije nego ih objavite?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi