Zbog čega su nogometaši Lihtenštajna iznenađeni u Zenici: Kada vide račun...

Salanović olakšava posao saigračima

Zbog čega su nogometaši Lihtenštajna iznenađeni u Zenici: Kada vide račun...

S. Mlaćo

U okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo nogometna reprezentacija naše zemlje večeras će odmjeriti snage protiv selekcije Lihtenštajna.

Svakako da je naša selekcija veliki favorit i sve osim sigurne pobjede bilo bi ravno senzaciji.

Nogometaši Lihtenštajna osjećaju se ugodno u Zenici, a 'posao' u obilasku grada te aktivnostima koji nisu vezane za trening i pripremu pred meč svakako im olakšava Bosanac koji predvodi napad te zemlje Dennis Salanović.

Salanović je novinaru SportSport.ba u neslužbenom razgovoru pred večerašnji meč kazao da su njegovi saigrači u pravom čudu kada vide za njih nevjerovatno niske cijene u restoranima, prodavnicama, buticima...

"Baš su iznenađeni šta sve mogu za deset eura u gradu. Prosto ne vjeruju kada vide račun u kafiću", kazao nam je Salanović.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Lihtenštajn je mala zemlja, ali jedna od najbogatijih u Evropi, pa ne čudi ova Salanovićeva tvrdnja.

Podsjetimo, večerašnji meč na stadionu Bilino Polje igra se sa početkom u 20:45 sati.

Top Komentari

Samoiskreno
Njima 2 eura kafa u hotelu jeftina, zamisli onda kakav standard imaju tamo.
23 0
adaStolac
A da znaju kakve su nam plate i sta sve mozemo snjima..zaibretili bi se
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi