Zbog Joseovih želja odloženo renoviranje Old Trafforda
Foto: EPA

Tim je ipak bitniji

Zbog Joseovih želja odloženo renoviranje Old Trafforda

Midhat Šljivak

Čelnici Manchester Uniteda odložili su početak radova na renoviranju stadiona Old Trafford i to zbog menadžera Josea Mourinha.

Radovi na renoviranju stadiona trebali su uskoro početi, ali je menadžer Crvenih đavola zatražio novac za nova pojačanja, pa je rukovodstvo kluba odlučilo da je tim ipak važniji od stadiona i sredstva za pojačanja će mu biti odobrena.

Od dolaska Mourinha u United klub je na pojačanja potrošio 300 miliona funti. Međutim, on želi dodatno osvježiti ekipu, pa je cilj da u ljeto dovede centralnog veznjaka, te lijevog i desnog beka.

Klub je odlučio da mu potpuno izađe u susret. Old Trafford će morati još da čeka na renoviranje jer su rezultati mnogo bitniji od drugih stvari.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa Unitedom se povezuju mnoga poznata imena evropskog fudbala, a ko će na kraju obući dres tima sa Teatra snova, vidjećemo tokom ljeta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti