"Zbog N/FSBiH sam morao odbiti ponudu iz Dinama"

Pomoćnik Roberta Prosinečkog otkrio

"Zbog N/FSBiH sam morao odbiti ponudu iz Dinama"

Zagrepčanin Gordan Ciprić, koji je dolaskom Roberta Prosinečkog dobio mjesto u stručnom štabu reprezentacije BiH, imao je na stolu ponudu iz Dinama.

Kako javljaju Sportske novosti, Ciprić je u vrlo dobrim odnosima sa novim trenerom "modrih" Nikolom Jurčevićem, koji ga je nedugo nakon preuzimanja Dinama pozvao u svoj stručni štab, međutim ponudu je bio primoran odbiti.

Kako je izjavio za pomenuti list, u N/FSBiH nisu dozvolili da bude na dva mjesta.

"Pa zvao me Nikola Jurčević, ali iz BiH nisu dopustili da budem na dva mjesta. To je u neku ruku u redu. Gladni smo rezultata, a vjerujemo da ga s tom reprezentacijom, koja ima neke svjetske igrače, možemo napraviti", kazao je Ciprić hrvatskim kolegama.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ciprić je u prošlosti već imao priliku raditi kao pomoćni trener u Dinamu, tačnije u razdoblju od 2003. do 2004. godine, a među klubovima u kojima je još radio izdvajaju se Standard Liege, Portsmouth, Kayserispor...

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije