Zbog nogometne reprezentacije BiH odgođena utakmica između Čelika i Zvijezde
Zeničani i ove sezone uz Slobodu imaju najbolju posjetu u ligi, koja nije izostajala, iako rezultati nisu na nivou onoga što se očekivalo na Bilinom polju

Novi termin je 24. novembra, koji treba potvrditi NSFBiH

Zbog nogometne reprezentacije BiH odgođena utakmica između Čelika i Zvijezde · Zvanično

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Narednog vikenda igra se posljednje kolo prvog dijela sezone u 1. ligi FBiH. Borba za jesenjeg prvaka vodi se između Slobode i Stupčanice, a vidjet ćemo ko će na kraju prvi proći kroz cilj.

Jedna utakmica 15. kola 1. lige FBiH neće biti odigrana narednog vikenda. Riječ je o utakmici između Čelika i Zvijezde iz Gradačca, koja se trebala igrati naredne subote na Bilinom polju.

Ipak, zbog utakmice reprezentacije BiH protiv Slovačke na Bilinom polju, meč između Čelika i Zvijezde je odgođen, a klubovi su dogovorili novi termin meča, koji sada treba zvanično da potvrdi i Nogometni savez FBiH.

Utakmica između Čelika i Zvijezde igrat će se 24. novembra, a još nije poznat satnica odigravanja ovog meča.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nakon 14. kola Čelik se nalazi na devetoj poziciji sa 18 bodova, dok je Zvijezda na 12. mjestu sa 15 bodova. Nema sumnje da su bodovi potrebni jednoj i drugoj ekipi, domaćinu da sezonu završe u sredini tabele, dok gosti iz Gradačca žele da u drugom dijelu sezone izbjegnu grčevitu borbu za opstanak, gdje će također biti velika borba u drugom dijelu sezone.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi