Zbog ovog videa Mourinho više ne prašta Pogbi

Za sve je kriv Instagram

Zbog ovog videa Mourinho više ne prašta Pogbi

Midhat Šljivak

Sukob Josea Mourinha i Paula Pogbe glavna je vijest u engleskim medijima.

Odnos između menadžera i fudbalera Manchester Uniteda je izuzetno napet, pa je Jose odbio da se pozdravi sa veznjakom na jutarnjem treningu u srijedu.

Razlog je video koji se pojavio na Instagramu i kojeg je Pogba snimio tokom meča sa Derby Countyjem.

Pogba se u društvu Lukea Shawa i Andreasa Pereire smijao na tribinama, a to se Posebnom nije dopalo i odlučio je da oštro reaguje prema svom igraču.

Jose je na treningu pitao klupskog PR-a kada je video postavljen na Instagram.

"Kada je Paul postavio video na Instagram?, upitao je Jose Paula Allena, a zatim se Francuz uključio.

"Misliš li da sam to uradio namjerno? Zašto bih postavio video nakon utakmice? Zašto bih se smijao nakon što smo izgubili meč?", pitao je Pogba Mourinha, ali odgovora nije dobio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno je za sve krivl loše WiFi u prostorijama kluba jer je Pogba objavio video na poluvremenu, ali se objavio tek po završetku meča u kojem je United na penale ispao od Derbyja.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi