15

Komentari (15)

ryan.giggs
Fakat pišete sranja. Bonus ide za nastupe u dresu Barcelone.
trzac
gallardo.la
E bas se raduju radi 5 miliona, pa ovi klubovi vrte milijarde sta je sa vama
Twista
Ma ja 5 miliona € je nista. Kakav parmak ili kao sto bi starina rekla tokmac/k
gallardo.la
Nije sporno da su to velike pare, ali drug potrose sigurno toliko na sedmicne plate igraca
Jupp
@gallardo.la da im nije stalo do tih “pet miliona”, sigurno ih ne bi stavili u Ugovor. Nekad bolje nista ne napisati nego lupati ko maksim po diviziji!
gallardo.la
Ne mogu da se raspravljam, samo ti garantujem da niko u liverpulu ne slavi radi tih 5 miliona, to je sustina mog komentara
tuanzebe
Ja ću vas prijaviti za širenje dezinformacija i nanošenje duševne boli navijačima Barce???
Quartararo20
Ne moraju platiti, malo se raspitajte.
Jupp
@Quartararo20 a gdje da se raspitaju? Ocito imas i formacije iz prve ruke? Marca objavila, dailymail, mirror, the sun, bild.. je li dovoljno??!!?
Quartararo20
Coutinho je to i uspio, ali kao fudbaler Barcelone posuđen Bayernu. Iz tog razloga Mundo Deportivo je konsultovao katalonski klub i dobio pojašnjenje.. Jel ovo ok? Hahaha
Jupp
@Quartararo20
Vidim da se ne razumijes, pa da ti pojasnim.. igrac koji je posudjen ekipi i dalje se vodi pod Ugovorom maticne ekipe. Mundo deportivno konsultovao Katalonski klub..? Sta je pisac htio reci ?? Sta je konsultovao i koga bolan mundo deportivo?? :)))
Quartararo20
It was then claimed that Barcelona would need to pay Liverpool that €5m despite Coutinho possibly not winning the trophy with the Spanish side. But the Liverpool Echo says Liverpool’s deal with Barcelona will only pay-out bonuses if these milestones are met with Barcelona themselves and not with another club.
Jupp
@Quartararo20 i pusti sta pise ovaj ofirno SS.ba portal. Svijetski mediji objavljuju da ce platiti, a ti prepisujes “konsultacije” neke sa ovog portala.. vrh
Pingvin1999
Hahahahha sve na Barcelonu.ove godine ih je Bayern unistio vise nego bilo ko. MIA SAN MIA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.