Zbog povrede koljena Manciniju otpao još jedan reprezentativac

Biraghi napustio kamp

Zbog povrede koljena Manciniju otpao još jedan reprezentativac

E. Škorić

Italijanski reprezentativac Cristiano Biraghi napustio je kamp reprezentacije zbog povrede na treningu.

Biraghi nije igroa protiv Grčke jer je u petak uganuo koljeno na treingu i neće biti spreman ni za duel sa Bosnom i Hercegovinom, koji se u utorak igra u Torinu.

Biraghi je po dolasku u Torino napustio kamp reprezentacije i odlazi u Firencu da obavi preglede, a osim njega Roberto Mancini ne može da računa ni na prvog golmana Gianluigija Donnarummu.

Ipak, unatoč tome, Italija je u utorak veliki favorit u duelu sa BiH, koja je u subotu razočarala u Tampereu, pa je izgubila od Finske s 2:0.

Kvota na Zmajeve protiv Italije je ogromna

Meč koji se igra u utorak postavlja Azzurre kao velike favorite, posebno kada se vidi forma u kakvoj se ove dvije reprezentacije nalaze.

Italija za sada ima perfektan učinak (tri od tri). BiH ima pobjedu, remi i poraz, kojeg su jučer doživjeli protiv Finske.

Sada Zmajevima slijedi najteži izazov u grupi. Gostuju kod fantastične Italije koju na sjajan način vodi Roberto Mancini.

Ako je suditi prema kvotama kladionice Mozzart, Italija je apsolutni favorit za pobjedu. Tako je kvota na njihovu pobjedu samo 1,45, a ako vjerujete u Zmajeve onda se možete dobro 'opariti'.

Bh. tim je pred teškim izazovom. U fudbalu je ipak sve moguće i bit će zanimljivo vidjeti kako će se bh. selekcija nositi protiv Azzurra.

Kompletnu ponudu kladionice Mozzart za ovaj meč pogledajte OVDJE.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Gorićete u džehenemu zato što navodite na kocku.
4 0
GAziJA....
Da izvedu juniore, naruzit ce nas..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti