Kvota na Zmajeve protiv Italije je ogromna

BiH autsajder u Torinu

Kvota na Zmajeve protiv Italije je ogromna

Midhat Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovien kvalifikacije za Evropsko prvenstvo nastavlja duelom protiv Italije u Torinu.

Meč koji se igra u utorak postavlja Azzurre kao velike favorite, posebno kada se vidi forma u kakvoj se ove dvije reprezentacije nalaze.

Italija za sada ima perfektan učinak (tri od tri). BiH ima pobjedu, remi i poraz, kojeg su jučer doživjeli protiv Finske.

Sada Zmajevima slijedi najteži izazov u grupi. Gostuju kod fantastične Italije koju na sjajan način vodi Roberto Mancini.

Ako je suditi prema kvotama kladionice Mozzart, Italija je apsolutni favorit za pobjedu. Tako je kvota na njihovu pobjedu samo 1,45, a ako vjerujete u Zmajeve onda se možete dobro 'opariti'.

Bh. tim je pred teškim izazovom. U fudbalu je ipak sve moguće i bit će zanimljivo vidjeti kako će se bh. selekcija nositi protiv Azzurra.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kompletnu ponudu kladionice Mozzart za ovaj meč pogledajte OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti