Zbunjeni Hajrović objasnio nesporazum s navijačima

Heroj Dinama

Zbunjeni Hajrović objasnio nesporazum s navijačima

Izet Hajrović nastavio je pružati fenomenalne partije za Dinamo, čovjek nosi igru, obara rekorde, a zagrebački tim ruši sve pred sobom u Evropskoj ligi. Nakon trijumfa nad Anderlechtom 2:0 u kojem je zabio prvi gol objasnio je i nesporazum s navijačima nakon meča protiv Fenerbahčea.

Naime, navijači su ga slavili i skandirali mu: “Izete, javi se!”, ali on se nije odazvao.

“Vjerujte mi da nisam znao da to traže od mene, da mi poručuju te riječi, nisam to uspio shvatiti. Čuo sam da su sretni i da mi plješću, ali ta poruka bila mi je neshvatljiva zbog buke. Shvatio sam je tek kada sam, prilikom zamjene prilazio aut-liniji, a trener Bjelica mi je rekao: ‘Govore ti da im se javiš, mahni im!’. Naravno, odmah sam podigao ruke i pljeskom zahvalio svim tribinama.

Mislim da sam im se tako odužio. Danas sam se odmah javio publici, zadnji put nisam znao što se događalo, da li su mene bili zvali, što trebam napraviti... Danas sam se javio i daj Bože da bude više takvih situacija", istaknuo je Hajrović poslije utakmice u Briselu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Drugi gol za Dinamo u pobjedi protiv tima Ognjena Vranješa zabio je mladi reprezentativac Amer Gojak.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Izet nije odrastao na našim nogometnim terenima i nije znao za taj fol “jaavi se”, oprostiće mu purgeri. Od sada će se javljati kad treba i kad ne treba.
39 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi