Bjelica izazvao totalni haos optužbama na račun Dinama, oglasio se i Zdravko Mamić

Poslao poruku putem Facebooka

Bjelica izazvao totalni haos optužbama na račun Dinama, oglasio se i Zdravko Mamić

E. Čaušević

Trener Osijeka, Nenad Bjelica, našao se u centru pažnje javnosti nakon što je žestoko kritikova zagrebački Dinamo u kojem je radio do aprila prošle godine.

Dinamo je u aprilu prošle godine odlučio sporazumnim raskidom da se raziđe s Bjelicom, a on je nekoliko mjeseci kasnije izabran za novog trenera Osijeka.

Upravo se Dinamo i Osijek bore za titulu prvaka u Hrvatskoj, ali čini se da ni ovaj put neće moći zaustaviti dominaciiju zagrebačkog kluba. Nakon remija protiv Rijeke Bjelica je ponovo prozvao Dinamo, ali i Rijeku koju je optužio da je dio ove "korporacije".

"Ko je taj Matrljan? Jel' vas usrećila korporacija? P...a vam materina! Je...a vas korporacija", rekao je nakon utakmice Osijekov trener, a Rijekin pomoćni trener Danko Matrljan odgovorio mu je: "Hahahaaaa! E, moj Bjelica".

"Rekao sam da sam mislio da neće biti igrica, rekao sam da vjerujem u sistem u sve što se treba događati, međutim tako je kako je, moramo to prihvatiti. Vi ste novinari i imate svoj novinarski kodeks. Mi smo klupa i znamo što je klupski kodeks, što se priča, a što se ne priča. Ovo neka ide na čast onima koji su to objavili. Ja samo mogu reći da u nijednom trenutku nisam demantirao ono što sam rekao. Stojim iza svojih riječi, samo mi je žao zbog psovki. Ali one se govore u afektu", Sportske novosti prenose izjavu Bjelice sa press konferencije. Ali, nije se tu trener Osijeka zaustavio. Nakon više od godinu shvatio je šta su značila pojedina pitanja Zdravka Mamića dok su sarađivali u Dinamu.

"Bio sam dvije godine u sistemu Dinama i osvojio dvije titule bez ikakvih posudbi i mrlja. I sad kad se sjetim pitanja Zdravka Mamića koji me jedno sto puta to pitao: 'Pa Nenade jel ti nešto treba?' Ma ne treba mi ništa. Ali ljubavi jel ti treba išta? Ma ne treba Zdravko, sve je pod kontrolom. Vidiš da je 20 bodova prednosti. Sad razumijem poruku tog pitanja. Tada mi ništa nije trebalo. Sad vidim što se radi i kako se radi, ali svakome ide na njegovu čast", objasnio je Bjelica.

Oglasi

"Borit ćemo se da prvenstvo bude regularno. To što ima u Hrvatskoj postoji samo u Hrvatskoj. Takav monopol jednog kluba. A bio sam u tom klubu. U prvoj sezoni nismo imali nijednog igrača na posudbi. A osvojili smo prvenstvo s 25 bodova prednosti ispred drugog i 30 bodova prednosti ispred trećeg. Znači nijedan posuđeni igrač. U drugoj sezoni po jedan igrač u četiri kluba, samo u Lokomotivi po dva igrača. Sada imamo slučajeve da pojedini hrvatski klubovi imaju 4 posuđena igrača iz Dinama. I vi onda mislite da je to regularno prvenstvo. To nikad neće biti regularno prvenstvo i borit ćemo se da se to promijeni", rekao je između ostalog trener Osijeka i dodao:

"Moj dugogodišnji rekao bih prijatelj Mišković misli da je budućnost u posudbama, ali mi mislimo drugačije. Prvenstvo je bilo regularno tamo do nove godine. A onda su krenuli transferi, razmjene, posudbe, počele su se događati čudne stvari izvan terena o kojima ne želim pričati. Ali možda će doći trenutak da nešto kažem. Ne kao alibi, mi smo već ostvarili uspjeh i napravili što smo htjeli, nego jednostavno da se zna tko je tko u hrvatskom nogometu i kako stvari funkcioniraju. Kad bih rekao sve što znam i što bih mogao reći, ne bi bilo svima baš ugodno".

Zdravko Mamić ekspresno odgovorio Bjelici

Nakon ovih kritika Bjelice oglasio se i Zdravko Mamić koji je putem Facebooka odlučio da odgovori na ove prozivke nekadašnjeg trenera Dinama.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Ljubomora je osjećaj koji je obično posljedica negativnih misli i osjećaja nesigurnosti, straha od tjeskobe, te precjenjivanja vlastitih mogućnosti potaknutih očekivanjem gubitka nečega do čega je nekome stalo, kao što su emocionalna veza, prijateljstvo, novac ili (najčešće) ljubav", objavio je Mamić.

Nešto prije toga odgovorio je i Dinamo i to citatom iz filma "Maratonci trče počasni krug". "Laki je malo nervozan" poruka je Dinama svom bivšem treneru koja je naišla na veliko odobravanje pratilaca zvanične stranice aktuelnog hrvatskog prvaka.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Marko Maksimovic u 84. minuti prijeti Grbicu nakon jedne odluke za Velez. Marko Maksimovic koji kaze da se oni samo bore za Europu. Pet minuta kasnije, penal za Borac. Smije li vise iko progovoriti ?
5 0
Baboisback
Fuuuuj ****m vam majku vise,100 penala za borac ove sezone.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi