Ze Eduardo odlazi iz Siene zbog hladnoće

Problemi sa niskim temperaturama

Ze Eduardo odlazi iz Siene zbog hladnoće

A. Haznadarević
Teme:

Sada već bivši napadač italijanske Siene Ze Eduardo, poručio je da se vraća u domovinu ito samo zbog jednog razloga - jer mu je previše hladno u Italiji.

Dvadesetpetogodišnji Brazilac će se tako ubrzo priključiti momčadi Vasco da Game, a i sam je priznao da jedva čeka dolazak u novi tim.

 

"Mogu reći da sam novi igrač Vasco da Game. Nikakvih prepreka transferu nema i jedva čekam da se vratim kući. Prije dolaska u Italiju nikad nisam bio ozlijeđen, ali sada zbog hladnog vremena konstantno imam problema. Zato sam sretan što odlazim u topli Rio de Janeiro. Želim se nametnuti jer je moj san zaigrati za Brazil na Svjetskom prvenstvu 2014. godine"

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Završio je tako Ze Eduardo, prilično neslavno svoju pustolovinu po Evropi, nakon što je prije godinu i pol stigao u Sienu iz Santosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.