Ze Roberto: Neymar će se penzionisati prije 30-te!

Slavni Brazilac kritikovao sunarodnjaka

Ze Roberto: Neymar će se penzionisati prije 30-te!

Jedan od onih koji su zabrinuti za Brazilca Neymara je njegov sunarodnjak i Ze Roberto.

45-godišnji Brazilac, koji je najslavnije dane karijere proveo u Bayer Leverkusenu i Bayern Minhenu, kaže kako Neymar hitno mora promijeniti način razmišljanja.

"Neymar iz temelja mora promijeniti način na koji razmišlja", kazao je Ze Roberto za t-online pa dodao:

"Blizu je toga da propusti postati vođa. Povrede mu nisu pomagale, ali ni on nije bio 100 posto fokusiran na fudbal, samo je pitanje vremena kad će prestati uživati u njemu".

Starijeg Brazilca, koji je karijeru završio sa 43 godine, su upitali može li Neymar igrati toliko dugo, a odgovor je bio zaista brutalan.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ne, nema šanse. Ako ovako nastavi, Neymar će se penzionisati prije nego napuni 30. Novac i luksuz svakog ponese, ali pogledajte Messija i Ronalda, oni žive bitno drugačije, to je ključ", kazao je nekada sjajni veznjak.

Inače, Neymar je u posljednje vrijeme imao dosta problema sa povredama i skandalima van terena, a trenutno se oporavlja od posljednje povrede koja ga je zadesila nekoliko dana pred početak Copa America.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti