Fudbaler Željezničara

Zeba: Šta je bilo iza nas, ostalo je iza nas

Samir Mlaćo

Fudbaleri Željezničara su danas odradili prvi trening za novu sezonu, a medijima se obratio iskusni Zajko Zeba.

"Svi smo odmorni, što je bilo iza nas, ostalo je iza nas. Okrećemo se novoj sezoni, novi ciljevi su pred nama i idemo u nove pobjede. Ovih deset dana pauze nam je dobro došlo da malo odmorimo, najviše psihički jer znamo kakvu smo sezonu imali iza nas. Nadam se da ćemo biti spremni za prvu evropsku utakmicu", rekao je Zeba, te dodao:

"Rano je pričati o očekivanjima u novoj sezoni. Prvo slijedi Evropa, gdje ćemo pokušati dogurati što je dalje moguće. Dosta toga ovisi i od žrijeba koji je za sedam dana, pa ćemo tada znati nešto više".

Željezničar će doživjeti određene promjene u igračkom kadru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neki igrači će otići, to je normalno, ali doći će neki drugi. Imamo dosta vremena da se spremimo", zaključio je Zeba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti