Zec: Cijelu utakmicu smo trpjeli provokacije

Fudbaler Gabale odigrao dobru utakmicu

Zec: Cijelu utakmicu smo trpjeli provokacije

Ermin Zec je večeras nakon dugo vremena odigrao cijelu utakmicu za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, koja je sa 3:0 slavila nad Andorom.

Fudbaler azerbejdžanske Gabale istakao je kako je u ovom trenutku najvažnija pobjeda, kojom smo ostali u borbi za plasman u baraž.

"Mi smo svakako morali da dobijemo i to smo na kraju učinili. Žao mi je što je Bešić dobio crveni karton, ali smo cijelu utakmicu trpjeli provokacije igrača Andore", rekao je Zec, koji je potom najavio finiš kvalifikacija:

"Dolaze nam dvije najvažnije utakmice u kvalifikacijama. Nadam se da ćemo svi doći spremni na okupljanje i da ćemo slaviti nad Velsom i Kiprom, te izboriti baraž. Ipak, sada je još rano pričati o Velsu. Vjerujem da će selektor dobro analizirati protivnika i da ćemo biti spremni".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Iako je po vokaciji klasični napadač, Zec je večeras igrao na krilu.

"Kad igrate za reprezentaciju nije bitna pozicija, već da date sve od sebe i da pobijedite. Tako je bilo večeras".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.