Zec: Možemo do trofeja

Uoči revanš susreta finala Kupa Hrvatske

Zec: Možemo do trofeja

Adnan Beganović

Dan uoči revanš susreta finala Kupa Hrvatske u kojem će Šibenik pred svojim navijačima dočekati Hajduk, te pokušati stići zaostatak od jednog gola, najbolji igrač momčadi sa Šubićevca Ermin Zec uvjeren je da on i njegovi saigrači mogu do pehara.

"Sada želimo odigrati što bolju utakmicu, ponovno svima pokazati da smo tu gdje jesmo jer smo to zaslužili", rekao je bh. reprezentativac za hrvatske medije i dodao:

"Imali smo dobre partije u cijeloj sezoni i vjerujem da će moji suigrači zajedno sa mnom Hajduku pokazati pravo lice. Stoga ne sumnjam da ćemo uspjeti postići taj gol i sačuvati 1:0 do kraja utakmice."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije