Zec odlazi, Ibričiću se nigdje ne žuri

Zec odlazi, Ibričiću se nigdje ne žuri

Adnan Beganović

Danas su stadion na Šubićevcu pohodili brojni skauti evropskih klubova, a razlog njihovog dolaska je naš reprezentativni dvojac, Ermin Zec iz Šibenika i Senijad Ibričić iz Hajduka.

"Meni je drago da su toliki skauti zbog mene došli na utakmicu ali žao mi je što nismo bolje igrali. Moram čestitati Hajduku, a nama ostaje samo izboriti Evropu kroz prvenstvo. Najvjerovatnije ću otići iz Šibenika, a najbliže sam Njemačkoj, ali u igri je i Turska", rekao je Zec za hrvatske medije, a na pitanje da li postoji mogućnost da pojača Hajduk odgovorio je:

"Takva se opcija mogla pročitati u novinama između dvije finalne utakmice ali se ništa konkretno u odnosu s Hajdukom nije dogodilo, postojao je kontakt, ali inostranstvo mi je u prvom planu."

Senijad Ibričić nakon susreta bio je jako raspoložen, a za hrvatske medije oko svog eventualnog odlaska u Rubin je rekao:

"Ne znam ja ništa o tome i ne želim razgovarati o bilo kakvim ponudama. Ako postoji neka ponuda koja će zadovoljiti Hajduk onda i ja pristajem. Ali, ostajem pri svom stavu da mi je odlično u Hajduku i neka ovako što duže potraje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.