Zec trenutno vodeći, Ibričić četvrti

Kapiteni biraju

Zec trenutno vodeći, Ibričić četvrti

Adnan Beganović

Na kraju svake kalendarske godine kapiteni svih fudbalskih momčadi iz najelitnijeg ranga u Hrvatskoj biraju najboljeg igrača godine.

Trenutno se na prvom mjestu u ovom izboru nalazi naš reprezentativac i igrač Šibenika Ermin Zec, pa slobodno možemo reći da je brzonogi Bugojanac osim hrvatske sportske javnosti, svojim igrama očarao i kapitene hrvatskih prvoligaša.

Ermin Zec trenutno u ukupnom poretku ima 34 boda, dok je njegov prvi pratioc Domagoj Vida, igrač Osijeka, a na trećem mjestu je fudbaler Dinama Pedro Morales.

Najbolji igrač Hajduka i standardni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Senijad Ibričić, zauzima 4. poziciju sa 14 bodova.

Trenutni poredak:
1. Ermin Zec (Šibenik) 34 boda
2. Domagoj Vida (Osijek) 22
3. Pedro Morales (Dinamo) 20
4. Senijad Ibričić (Hajduk) 14
Davor Vugrinec (Zagreb) 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti