Zec u formi: Nova dva gola bh. napadača

Najzaslužniji za pobjedu

Zec u formi: Nova dva gola bh. napadača

Bh. internacionalac Ermin Zec vratio se starim navikama i u susretu 31. kola turskog prvenstva postigao je nova dva pogotka za Balikesirspor.   

Njegov tim na gostujućem terenu uspio je savladati Kasimpašu rezultatom 3:2, a na prvi pogodak čekalo se do devete minute. Za vodstvo Kasimpaše pobrinuo se Scarione, da bi potom gosti u 45. minuti izjednačili golom Celika. 

U nastavku susreta na scenu je stupio Ermin Zec. Sjajni napadač prvo je mrežu Kasimpaše pogodio u 61. minuti, a potom je prednost udvostručio u 74. minuti. Ipak, domaći su do kraja susreta uspjeli postići utješni pogodak, za koji se pobrinuo Babel.

Vrijedi istaći da je ovo Zecu bio šesti gol u proljetnom dijelu prvenstva i njegov tim se nakon današnjeg trijumfa nalazi na pretposljednjem mjestu. 

Turska liga, 31. kolo:

Kasimpaša - Balikesirspor 2:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije