Žele plasman u Prvu ligu, pa poručuju: Da sve bude ko i lani...

Do kraja prvenstva ostala su još tri kola

Žele plasman u Prvu ligu, pa poručuju: Da sve bude ko i lani...

Samir Mlaćo

Velika borba za prvaka vodi se u Drugoj ligi FBiH grup Jug.

Posušje zaostaje za Klisom samo jedan bod, no u ovom klubu vjeruju da će prvi proći kroz cilj, te tako izboriti plasman u Prvu ligu FBiH.

Do kraja lige Jug ostala su još tri kola, pa će biti veoma zanimljivo. Posušje je i prošle godine osvojilo titulu, ali na kraju kroz utakmice baraža nije uspjelo ostvariti cilj.

Sada pozivaju navijače na podršku uz jasnu poruku: "Tko nam brani da sve bude ko i lani"

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

"U najtežim trenutcima vratili smo klub i digli ga na noge, a sada smo se izvikli i došli na prag Prve lige FBIH. Momci igraju srcem i traže vašu podršku. Mislim da je vrijeme da im svi pomognemo u obranili titlule, jer vaš pljesak i pjesma biti će im veliki vjetar u leđa. U nedjelju svi putevi vode na Mokri Dolac", stoji u poruci pred nedjeljni meč Posušja i Turbine iz Jablanice.

Susret se igra od 17:30 sati, a ulaz je slobodan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi