Želi otići: Cech danas ima sastanak sa čelnicima Chelseaja

Ide u Arsenal ili PSG

Želi otići: Cech danas ima sastanak sa čelnicima Chelseaja

Petr Cech će se danas sastati sa čelnicima Chelseaja kako bi razgovarao o svojoj sudbini na Stamford Bridgeu.

Britanski Sky piše kako nije tajna da češki čuvar mreže želi napustiti Chelsea, a kao njegove potencijalne destinacije spominju se Arsenal, ali i PSG.

Roman Abramovič je dao zeleno svjetlo za Cechov odlazak u Arsenal, ali Mourinho u tom slučaju ne bi bio sretan jer je otvoreno najavio kako ne želi slati svoje fudbalere u rivalske klubove.

Iako bi Cech najradije ostao u Engleskoj, Chelsea bi ga radije prodao PSG-u, koji je spreman ponuditi 11 miliona funti za ovog sjajnog golmana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sve u svemu, danas ili sutra bi trebalo biti jasnije mnogo toga po pitanju Cechovog odlaska iz Chelseaja, u kojem boravi već 11 sezona.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije