"Želimo da se osjećaju, i na stadionu, i u gradu Zenici, kao kod kuće"

Saopštenje iz NK Čelik povodom igranja FK Sarajevo u Zenici

"Želimo da se osjećaju, i na stadionu, i u gradu Zenici, kao kod kuće"

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik danas se na svojoj zvaničnoj stranici oglasio u vezi odigravanja utakmica FK Sarajevo na stadionu Bilino polje u narednom periodu. Zenički klub je poželio dobrodošlicu bordo klubu, ali i ostalim klubovima u narednom periodu koju budu imali namjeru da igraju utakmice na njihovom stadionu.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Javnost je upoznata da će u narednom periodu, zbog renoviranja i postavljanja novog travnjaka na stadionu „Asim Ferhatović Hase“, FK Sarajevo odigravati svoje domaće utakmice na stadionu Bilino polje u Zenici. NK Čelik Zenica ponosan je što svoje utakmice odigrava na stadionu Bilino polje, te što zbog kvalitete stadiona ima priliku „ugostiti“ ostale klubove da odigravaju svoje utakmice na našem stadionu, bilo to zbog renoviranja svojih stadiona ili odigravanja evropskih utakmica većeg nivoa.
Kako će FK Sarajevo već od srijede odigrati svoju prvu utakmicu kao domaćin na stadionu Bilino polje, Uprava i menadžment NK Čelik Zenica im želi puno sportskih uspjeha, te želimo da se osjećaju, i na stadionu, i u gradu Zenici, kao kod kuće", objavili su na stranici NK Čelik.

Bordo klub će sigurno i u Zenici u srijedu imati veliku podršku, a ekspedicija kluba s Koševa od danas boravi u Zenici, prvo će održati  službenu press konferenciju u 17:40 sati, te nakon toga od 18 sati i odraditi trening na Bilinom polju, koji će biti otvoren prvih 15 minuta za predstavnike medija. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon treninga ekspedicija kluba će na noćenje u hotel "Dubrovnik" u Zenici, gdje će u srijedu i dočekati meč protiv tima iz Tuzle.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bossnian45
Svaka čast za Čelik, Zenicu i Zeničane!
19 0
Hordas_00
Svaka čast Zeničani
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi