3

Komentari (3)

BJB1
Koje gluposti pises,dali za lukakua 70 mil a za djeku roma trazila trecinu koliko su dali za lukakua,nije uopste bulo pitanje tih 2-3 min.cekali su oni lukakua a djeko je zadnja opcija bio.
MirzaBarucic
Nije DJeko bolan, DZEKO. Toliko valjda znas?
Adnanos
Conte bi mozda igrao samo sa jednim od njih sto bi znacila klupa za Dzeku. Ako nisu bili spremni platiti vise onda to znaci da bi Dzeko zavrsio kao i jadni Rade Krunic. Zna se sta se u vecini slucajeva desava sa igracima za koje klub nije spreman platiti par miliona vise. Razlika izmedju onoga sto je Roma trazila i onoga sto je Inter bio spreman platit je bila mala a ako se uzme u obzir koliko su Lukakua platili onda se moze nagovijestit za sto bi im Dzeko sluzio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.