6

Komentari (6)

Tz075
I sad mi kao trebamo aplaudirati, sto se eto nije ubio...Pa sta onda za narod u Bosni trebamo koji kedva prezivljava iz dana u dan, pa se ne ubije, treba da radimo....Kreten
Emir
Ko jedva prezivljava dan za dan? U Bosni narod najbolje zivi cak bolje nego skandinsvci. Malo ko sta radi, kafice se ispijaju po citav dan be vidim nesto beskucnika a i nema umrlih od gladi.
Tz075
Pa dje ces vidjeti kad svako ko moze ode iz drzave, valjda to dovoljno govori.
Emir
Zasto ruku dici na sebe kada uvjek mozes na nekog drugog, dakle ubi nekog drugog a ne sebe ali ako je bas prikipilo rokni i sebe.
vence
Ajde ti sebe drug..dok ti nisi nekog drugog
tuzlaak
"Legendarni nogometaš Arsenala se godinama borio s ovisnošću o alkoholu i kockanju, zbog čega je i upadao u depresiju, a sada je otkrio za engleske medije da je čak razmišljao i o ubistvu...." koga je razmisljo da ubije? ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti