"Želja mi je nositi dres Sarajeva"

Kenan Handžić, omladinac tima sa Koševa

"Želja mi je nositi dres Sarajeva"

Sarajevo je oduvijek izbacivalo velike talente, jedan među njima je sigurno i Kenan Handžić, koji kuca na vrata prvoga tima i sigurno predstavlja budućnost bordo ekipe.

SportSport.ba: U finalu ste poraženi od Čelika. Impresije?

“Izgubili smo finale u prvoj utakmici na Koševu, gdje smo imali puno pogrešaka i opet smo u Zenici imali rezultat i igru, ali nam sudija nije dozovoli da pobijedimo. Moram još naglasiti da nas je i publika dočekala prilično neprijateljski. Imali smo veliki pritisak publike i sudije da jednostavno nismo mogli pobjediti. Mogu samo reći da nam je titula oteta na nepravedan način”.

SportSport.ba: Da li si zadovoljan sezonom?

”Sezonom sam zaista veoma zadovoljan, pogotovo drugim dijelom sezone u kojoj smo imali samo jedan poraz. Taman kada smo htjeli krunisati dobru igru, ispriječile su se neke veće sile koj nisu dozvolile da ovjerimo dobru sezonu”.

Sportsport.ba: Očekuješ li da u budućnosti dođeš do prvog tima?

“Najveća mi je želja obući bordo dres  i da "poginem" za taj klub jer sam takav igrač. Iskreno se nadam da će mi uprava ponuditi ugovor i da ću napokon zaigrati na Koševu pred najboljim navijačima na svijetu”.

SportSport.ba: Kakvi su ti planovi u budućnosti?

“Želio bih da napravim veliku karijeru. Da potpišem ugovor sa svojim voljenim klubom, te da sa Sarajevom osvojim mnogo naslova. Onda bih otišao u inostranstvo da napravim novi korak u karijeri, ali će Sarajevo uvijek imati prednost nad svima”.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.