Želja mu je Real i ona će mu se ostvariti

Rayan Cherki bi mogao u Madrid

Želja mu je Real i ona će mu se ostvariti

M. Šljivak

Real Madrid pokazuje ogroman interes za dovođenje talentovanog fudbalera francuskog Lyona Rayana Cherkija.


Ovaj 16-godišnjak je dobio šansu u prvom timu Lyona. Maksimalno ju je iskoristio i privukao je veliku pažnju velikih klubova.

Cherki ne krije da bi rado potpisao za Real Madrid, a želja bi mu se mogla ostvariti već ovog ljeta, jer su Kraljevi spremni da ga dovedu u svoje redove.

Španski mediji tvrde da Zinedine Zidane lično radi na potpisu ovog fudbalera, a ako potpiše ugovor s madridskim velikaon, talentovani tinejdžer će vjerovatni ostati još jednu sezonu u Lyonu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Cherki je ove sezone nastupio 12 puta za prvi tim Lyona. Postigao je tri gola i upisao je dvije asistencije.

Pored Real Madrida interes za uslugama ovog fudbalera pokazivao je i Manchester United.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi