Važno obajveštenje za navijače Željezničara pred duel protiv Neftchija
FOTO: Damir Hajdarbašić/FK Željezničar

U četvrtak

Važno obajveštenje za navijače Željezničara pred duel protiv Neftchija

Haris Zilić

Na Grbavici se u četvrtak sprema novi spektakl. Željezničar će igrati prvu utkamicu drugog pretkola Konferencijske lige protiv Nefthica iz Bakua.

Nakon eliminacija Dinama PLavi će odigrati još minimalno dvije utakmice, a navijači se nadaju da se može preskočiti Neftchi i doći do trećeg pretkola gdje čeka bolji iz meča Besiktas - Tirana.

Grbavica će sutra biti ispunjena do posljednjeg mjesta, karte su planule, a FK Željezničar je izdao i važno oabvještenje za navijače koji dolaze na utakmicu u četvrtak.

"Važna obavještenja za utakmicu sa Neftcijem!

- Navijači na tribinu isključivo ulaze na ulaz koji im je naznačen na ulaznici;
- Na stadionu će biti otvoreno 6 ulaza na sjevernu tribinu (B2, B3, B4, B5, B6 i B7), 4 ulaza na istočnu tribinu (C1, C2, C3, C4), 4 ulaza na južnu tribinu (D1, D2, D3, D4), te 3 ulaza na zapadnu tribinu (A1, A2, A3);

- Stepenice na tribinama moraju biti prazne odnosno prohodne tokom cijelog susreta, u suprotnom Klub će biti finansijski kažnjen od strane UEFA-e;

Oglasi

- Kapije na ulazima se otvaraju u 19:00 sati i apelujemo na sve navijače da na tribine uđu što ranije;

- Obustava saobraćaja će biti na snazi od 19:00 sati u ulicama Zvornička (Bulevar Ivice Osima) i Topal Osman paše;

- Svi posjetioci, uključujući i djecu, moraju imati ulaznicu;
- Zabranjen je unos pića i hrane;
- Pozivamo navijače da na utakmicu dođu u plavoj majici ili plavom dresu", stoji u saopštenju FK Željezničar.

Važna obavještenja za utakmicu sa Neftcijem! 🔵⚪ - Navijači na tribinu isključivo ulaze na ulaz koji im je naznačen na...

Posted by FK Željezničar on Wednesday, July 26, 2023

UEFA je navela i jednu promjenu među sudijama za duel na Grbavici. Naime, Neeme Neemlayd će zamijeniti Veyka Mitsnika, a razlog ove promjene nije poznat. Radi se o pomoćnom sudiji. Drugi pomoćni sudija bit će Sander Saga. Obojica Estonci.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Pravdu na meču dijelit će estonski sudija Juri Frischer, dok će njegov zemljak Kevin Kaivaja biti četvrti sudija utakmice koja se igra za dva dana.

Naravno, očekujemo što manje posla za sudije i da ne bude loših odluka koje bi u konačnici mogle koštati neku ekipu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ZeljinManijak
Igra zeljo hrabro bori se,kad he tesko nemoj da se predas,jer sa JUGA pjesma ori seeeeeee
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi