5

Komentari (5)

komentator1
Marva koja se ponosi kradjom para namjenjenih za lijecenje bolesnih i kojima je legenda ivan osim koji je slavio paljenje Grbavice i koji je prodavao utakmice zelje i izbacio ih u nizi rang zbog toga!
allstar35
Hajde ne seri Bgti...
Nek_komsiji_crkne_krava
Svojim sugrađanima kažeš da su marva samo zato što vole drugi klub i nose ga u srcu. E stvarno si bolesnik. Potraži pomoć dok još ne bude kasno. Jado jadni. Žalim te.
komentator1
Procitaj bolje sta sam napisao!
user1660808179
@user..komentator aka nakopitam...kljusina pitarska retardirana ovaj frajer provodi svoj mizerni život na portalu u prosjeku 8 komentara dnevno a najviše boravi n avijestima o VEĆEM Sarajevskom klubu ..dakle bolest... ...Plus što je glup najstrašnije... A šta si napisao nego gomilu gluposti *****o ona pitarska ...napushi se više kurza retardu sjaši bolan ima života mimo portala ufati se svoje partijske prčije torpeda sa lavora konju onaj sa kobilje glave
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.