Željezničar i Velež bez prisustva publike!

Plavi pokazali odgovornost

Željezničar i Velež bez prisustva publike!

A. Čaušević

Željezničar i  Velež će od 18:30 odigrati meč u sklopu priprema za novu sezonu. 

Meč će se igrati na stadionu Grbavica i to bez prisustva publike, saopšteno je iz Zvorničke 27.

Odluka da budu zatvorene kapije za navijače je potpuno opravdan i zaslužuje pohvale uzimajući u obzir da epidemiološka situacija u BiH oscilira iz dana u dan.

"FK Željezničar je u proteklom periodu poslao upite prema Kantonalnoj upravi civilne zaštite Kantona Sarajevo, Kriznom štabu Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo, te Kriznom štabu Federalnog ministarstva zdravstva, a u vezi s prisustvom gledalaca na utakmici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odgovor na adresu FK Željezničar još nije stigao, ali zbog odgovornog ponašanja Kluba i naredbe Federalnog ministarstva zdravstva da se striktno poštuju preporuke, a koje se tiču reduciranja broja osoba na javnim skupovima, FK Željezničar je primoran zaključati kapije stadiona i prijateljske susret odigrati bez prisustva navijača", saopšteno je iz sarajevskog kluba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Nadam se da ce nasi igraci shvatiti da smo zbog prodaje utakmice ovim tovarima ostali bez titule i da ce ih zgaziti zbog toga. Ili je mozda u pitanju jos jedna prodaja necega Zeljinog i pozajmica za izmisljenu kamatu.
4 11
nijepoznat
samo jako Fed.....
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi