18

Komentari (18)

Nikoizniceg
Opet litići i tzv. Matić, očigledno lobotomac ili i sam litić, standardno komentiraju nešto o Želji.. ništa novo na ss...
nijepoznat
samo jako Fed.....
Rodjeni1985
nijepoznat
jes iz Vrapcica
Dena33
Ne rise balidzane
Matic
Nadam se da ce nasi igraci shvatiti da smo zbog prodaje utakmice ovim tovarima ostali bez titule i da ce ih zgaziti zbog toga. Ili je mozda u pitanju jos jedna prodaja necega Zeljinog i pozajmica za izmisljenu kamatu.
MaloPaznje
Ne znam kako imaju volje da igraju, bez plata 6mjeseci. Vidjet cemo danas kako ce to izgledati. E.Zec, Bekric i jos neki nece igati..
user1579962154
Propali ste vi u puno vise utakmica a ne samo protiv Veleza. Nadam se da ćete shvatiti da nemate ekipu za titulu i da ona ide samo najboljima-Sarajevu.Nemojte svoj nekvalitet pravdati preko tudjih ledja.
user1579962154
A takvi ste vi iz Selje, svak vam kriv samo vi niste. Zato vam je titula miljama daleko. Izgubili ste jer niste znali, naučite pa ćete možda dobitka najveći vam uspjeh sto ste dobili šampiona države. Seljo seljo seljo
milivoje
Što bi i igrali,treba ove mlađe isprobati,znamo šta mogu!
milivoje
Ma ja teško ti shvatiti,kako bez para ginu za plavi dres,e moja ubleho,ni milimetra,mrš u rajlovac?
Asam85
Imam osjećaj kao da te boli više nego nas. Takva nam je liga, da ako mene pitaš, nek uvalimo vama svake sezone 8 komada meni je draže nego bezvrijedni komad metala, jer znam da će vaša bol biti veća kad vas plavi natamburaju, u poređenju sa srećom zbog titule koja vam dođe kao utjeha.
user1579962154
Zašto ste kmečali za titulom onda? Naravno da vas je Sarajevo pustilo jer vaše malo plavo srce ne bi izdržalo dva gubitka- titula i derbi. Vise se priča o prvaku jer je pobjeda bez trofeja bezvrijedna
MaloPaznje
Neko ce gledati preko interneta, a neko uzivo :)
copinjo
Obezbjeđen je prijenos na YT kanalu Sport1.ba.
nijepoznat
nemoj te samo donjeti koronu iz Vrapcica....
starmac
O NEPOZNATI,nab...m ti m....u sa Covidom 19.Pozdravi je i da ti što prije ozdravi do sljedećeg.
user1579962154
Hoćemo , kihnut ćemo vam u svlačionicu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.