Stari rivali na turniru u Hrasnici

Željezničar i Velež u subotu

5

Komentari (5)

Zrinja1905
5:0 Hahhaahahaha ti si skroz na skroz a?
zazamir
ovo je no1 derbi ;)
chs1975mostar
generalka i za jedne i druge!! ovde nece biti taktiziranja,,ova utakmica Ce pokazati kod obadvije ekipe KOLIKO ko moze u ovoj sezoni napraviti!!! mislim da Ce VELEŽ pobjediti 5:0///sretno VELEŽU moj/// i sretno i zelji!!!!ko bude bolji nek pobjedi!!!!@ oni koji dodju ovde da vrjedjaju ignorisite ih!!((prognozirao sam rezultat,,ne da bih zelju ponizavao,,nego to je moje mišljenje li licno)) LP svima dobronamjernima!!
chs1975mostar
do sad sam rekao i za siroki i za varazdin i za slobodu//ko prati i vidjece da sam sve pogodio :-) ,,samo protiv varazdina sam promašio za jedan gol ,,rekao 3:0@bilo 2:0 ;-) //@ realno VELEŽ mogao pobjediti 5:0// mogu i pogriješiti INSAN sam!!!@ ove pripreme sam pratio na prvom mjestu veleža jedinog mostarskog kluba!!! pa SARAJEVA i ZELJU,,,tako da dajem moje Lično misljenje o razultatu!!!a ako ZELJO pobjedi ili izgubi evo moje ruke PRIJATELJSTVA,,STA god nek pobjedi bolji!!!@ ako SARAJEVO bude igralo u nasoj ligi pl ko protiv celtica//koje sam gledao i live// ove godine Ce se samo prosetati PL BiH ligom!!@ ko se sjeca sta sam prije vise od par mjeseci govorio,dok je VELEŽ jos bio u prvoj ligi FBIH..da Ce VELEŽ i SARAJEVO voditi MRTVU TRKU za championa BiH,,((TO JOS UVIJEK GOVORIM)),,@ STO SE TICE ZELJE OVE GODINE SA OSIMOM CE NAPRAVITI DOBRU EKIPU,,,SRETNO I ZELJI I MOM VELEŽU,,LP SVIMA DOBRONAMJERNMA
Mostar
E koliko ti pises bola sta je ovo jednostavno 0-1 za Velez
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti