Željezničar i Velež u subotu

Stari rivali na turniru u Hrasnici

Željezničar i Velež u subotu

S. Mlaćo

U danima vikenda u Hrasnici se igra 4. Memorijalni turnir u fudbalu "4. Viteške" na kojem će nastupiti FK Željezničar, FK Velež, FK Famos i FK Radnik.

Prvog dana turnira, tj. u subotu, od 15:30 sati igra se prva polufinalna utakmica. Od 15:30 sati snage će odmjeriti FK Famos i FK Radnik, dok je od 18:30 sati planiran duel starih rivala FK Željezničar i FK Velež.

Prije toga, u 18 sati, zakazano je zvanično otvaranje turnira.

Biće ovo generalka za Željezničar i Velež pred novu sezonu Premijer lige i očekuje se kvalitetan meč koji će sigurno izazvati veliko zanimanje publike.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nedjelju je završni dan turnira. Od 15:30 sati igra se susret za treće mjesto, dok je finalni meč u 18 sati.

Nakon finalnog meča uslijedit će dodjela pehara i zatvaranje turnira.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zrinja1905
5:0 Hahhaahahaha ti si skroz na skroz a?
1 3
chs1975mostar
generalka i za jedne i druge!! ovde nece biti taktiziranja,,ova utakmica Ce pokazati kod obadvije ekipe KOLIKO ko moze u ovoj sezoni napraviti!!! mislim da Ce VELEŽ pobjediti 5:0///sretno VELEŽU moj/// i sretno i zelji!!!!ko bude bolji nek pobjedi!!!!@ oni koji dodju ovde da vrjedjaju ignorisite ih!!((prognozirao sam rezultat,,ne da bih zelju ponizavao,,nego to je moje mišljenje li licno)) LP svima dobronamjernima!!
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi