Željezničar jedini tim koji nije postigao pogodak u drugom dijelu sezone Premijer lige

Večeras meč bez golova protiv Tuzla Cityja

Željezničar jedini tim koji nije postigao pogodak u drugom dijelu sezone Premijer lige

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara danas su remizirali na svom terenu protiv Tuzla Cityja (0:0) u meču 23. kola Premijer lige.

Plavi nisu otvorili proljetni dio sezone kako su očekivali zbog čega su sve dalje od borbe za titlu prvaka.

Željezničar je i danas protiv Tuzla Cityja imao nekoliko jako dobrih prilika, te su u sva navratak preko Ermina Zeca zatresli mrežu, ali su golovi opravdano poništeni zbog ofsajda.

Nakon utakmica 23. kola Premijer lige jasno je da je Željezničar jedini tim koji nije uspio da postigne pogodak otkako se sezona nastavila.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi su prvo igrali meč bez golova protiv Sarajeva, a zatim su na gostovanju poraženi kod Tuzla Cityja (2:0). U prošlom kolu na Grbavici ih je šokirao Olimpik koji je slavio sa 1:0, a večeras je Željezničar protiv Tuzla Cityja odigrao novi meč bez golova.

Sve ostale ekipe postigle su barem jedan pogodak otkako je sezona nastavljena, a jedino to još uvijek nije uradio samo klub s Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Legenda kaze da se jos valjaju i traze penal.7 utakmice 5 poraza 2 nerjesno(kuci) 7 utakmica 1 gol.Sampionski Zeljo!!!6 mjesto je vama ravno prvom
8 0
rabodimis
Jesul srusili rekord ? Red je da se i oni negdje upisu ove sezone.. 100 godina se slavi, nije sala..
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi