Željezničar jučer nije imao pravo na kiks: Bojo sa infuzije na teren

Mladi vezista je želio da pomogne svom timu

Željezničar jučer nije imao pravo na kiks: Bojo sa infuzije na teren

S. Mlaćo

Željezničar je jučer upisao pobjedu kod Zvijezde 09 u Ugljeviku sa 3:0.

Plavi su bili u velikim problemima pred ovaj meč s obzirom na gripu koja je pokosila tim, pa je Amar Osim na put poveo i nekoliko nogometaša koji su bili tu tek da popune potrebni roster.

Osim se u novim problemima našao pred sami meč, tačnije u petak navečer kada je ekipa stigla u karantin.

Naime, mladi vezista Petar Bojo je imao veoma visoku temperaturu, da bi na dan meča, tačnije ujutro primio infuziju, te odlučio da ipak igra meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bojo je izrazio veliku želju da pomogne saigračima u važnom meču s obzirom da Plavi nisu imali pravo na kiks.

Na kraju je Bojo proveo svih 90 minuta, te učestvovao kod prvog pogotka kada je vlastitu mrežu nakon njegovog ubačaja zatresao Nikola Janković.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PlavaPorodica
Ovako izgleda kad je nekome stalo do minutaže i do kluba za koji igra. Nadam se da ćeš sa Mešom i Štilom biti dio prvih 11.
9 1
papagaj
Bravo Bojo, jedna od tvojih bolji utakmica, mozeš ti jos bolje, samo jako
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi