Mulaosmanović pomoćnik Ivkoviću

Kompletira se stručni štab Željezničara

8

Komentari (8)

enko
Svi se mjenjaju a on uvijek tu,sve govori o njemu.ufuranii trener.eto da nebi njega rahmetli sakib nebi imao onakve rezultate.
soldo64
Ivkovic-Marenci kakav tandem,za ponora,da su kvalitetni radili bi u Hrvatskoj,koliko nasih trenera radi u Hrvatskoj i Srbiji,naravno nijedan,e zato smo tu gdje jesmo a Talovic i kompanija podijelila licenci u BiH vise nego sve drzave u okruzenju zajedno bitno je uzeti pare ,nasa realnost,dok je takvih djeca ce nam biti narkomani ,alkoholicari i lopovi-kriminalci,mozete komentarisati sta zelite a ovo je istina ,poznajem ih sve
mosaljozemosaplavo
ivkovic sa lokomotivom bio 2 u hrvatskoj, zadnjih nekoliko sezona ispadao sa slabijim klubovima koji bi ispali svakako.
mitoza
Svojim komentarom uljepsao si mi dan. Aferim momcino.
mitoza
Mudar je trener. Neka ima i jedan bošnjak koji se ne pita nizašto.
Nikoizniceg
Glup komentar.
mitoza
Ja komentarisem sa svojim ubjedenjem a ne tudzim i nikad nisam htio da budem tudem konju rep.
zelim_ostati_anoniman
Jel ti drago, amarovo potrckalo??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.