Navijači na Grbavici grme na poluvremenu: "Igrajte pi**e!"

Nezadovoljni nastupom protiv Širokog

Navijači na Grbavici grme na poluvremenu: "Igrajte pi**e!"

Midhat Šljivak

Željezničar trenutno na Grbavici igra meč 28. kola Wwin lige protiv Širokog Brijega, a rezultat nakon prvih 45 minuta je 0:0.

Očajna igra Plavih s Grbavice nastavljena je i u večerašnjem meču protiv Širokog Brijega. Nakon prvog dijela nema golova (0:0), a navijači su istakli veliko nezadovoljstvo.

Nakon što je sudija odsvirao kraj prvog dijela, navijači Plavih su igrače ispratili zvižducima i imali su jasnu poruku za njih:

"Igrajte p***e!"

Željezničar je, podsjetimo, u ovaj meč ušao s novim stručnim štabom. Dino Đurbuzović je naslijedio Brunu Akrapovića koji je dobio otkaz nakon poraza u Posušju.

Međutim, igrači ni večeras ne pokazuju neki veliki napredak u igri. Sve izgleda jako loše i ne piše se dobro Želji ako ovako nastave i u drugom dijelu.

Oglasi

Plavima je pobjeda neophodna u borbi za opstanak. Sve drugo ih vodi ka nižem rangu što bi bilo ravno katastrofi za jedan od najvećih bh. klubova.

Željezničar je meč sa večerašnjim rivalom dočekao u zoni ispadanja. Plavi su na 11. poziciji s 27 osvojenih bodova i novi domaći kiks im sigurno ne bi donio ništa dobro.

Treneri Dino Đurbuzović i Dino Skender odabrali su ove sastave za večerašnji meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

ŽELJEZNIČAR: Muftić, Radinović, Cavnić, Krpić, Mekić, Štilić, Karić, Boljević, Galić, Amoah, Selimović.

ŠIROKI BRIJEG: Puljić, Pranjić, Mužek, Prusina, Barišić, Mašić, Mišić, Bagarić, Buljan, Ćavar, Kuprešak.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676157327
Ovo naslov jednog "novinara" za kao neki clanak na nekom portalu????? Hebo te onaj ko te postavi da radis ovaj posao!!!
2 0
user1676370670
Jako pristojan i uctiv naslov...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti