Akrapović iskren nakon još jednog poraza Željezničara: "Ništa"
FOTO: K. Dedić

Plavim loše ide na pripremama

Akrapović iskren nakon još jednog poraza Željezničara: "Ništa"

H. Zilić

FK Željezničar jako loše izgleda na pripremama u Međugorju. Plavi su prvo izgubili od bh. trećeligaša ekipe Međugorja sa 2.1, a danas su poraženi od hrvatskog četvrtoligaša ekipe Neretvanca iz Opuzena rezultatom 1:0.

Ovo svakako brine navijače Željezničara, ali i stručni štab pred početak proljetnog dijela sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Po završetku utakmice sa Neretvancem trener Željezničara Bruno Akrapović nije bio raspoložen za izjavu.

Novinar portala SportSport.ba zamolio je trenera sarajevskog tima za viđenje utakmice, ali ostali smo uskraćeni za komentar meča, a trener Plavih nam je samo odgovorio "ništa". Možemo reći da je u ovom kratkom odgovoru stalo mišljenje o cijeloj utakmici.

Akrapović je nakon prvog poraza od Međugorja dao dužu izjavu.

"Igrači daju sve od sebe, 17-3 je u šansama u našu korist. Nismo zabijali golove iz čistih situacija, možda umorne noge, možda zbog puno rada. Vidio sam što sam htio vidjeti, momci daju od sebe, imali smo ogroman posjed lopte, ali igra se za golove", rekao je Akrapović nakon Međugorja i dodao:

Oglasi

"Možda je malo novo, možda nekome dobro, a nekome otežavajuće, ali bilo je mnogo šansi i sistem je dobar".

Očigledno je Akrapović nakon današnje utakmice svjestan težine posla koji je pred njim.

Željezničar bi naredni prijateljski meč trebao igrati u srijedu, a ovo što gledaju u Međugorju ne daje optimizam navijačima.

Plave na proljeće očekuje borba za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a već na startu ih očekuju teške utakmice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mitoza
U poljoprivredi je sansa .
6 0
Almir5556
Vidljiv napredak, protiv medjugorja primili go u 17. sekundi, sada vec izgurase do 57 minute. Strucni stab lagano slaze kockice.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi