Bivši igrač Željezničara šokirao izgledom kao Terminator: "Možda bih bio u Real Madridu da sam..."

Stevanović objavio fotografiju na Instagramu

Bivši igrač Željezničara šokirao izgledom kao Terminator: "Možda bih bio u Real Madridu da sam..."

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara, Siniša Stevanović, našao se u centru pažnje javnosti zbog objave na Instagramu i fotografije kojom je šokirao mnoge jer je pokazao da je skoro do savršenstva "isklesao" svoje tijelo.

Stevanović je proveo više od pet godina na Grbavici gdje je nastupao u dresu Željezničara, a trenutno igra u Crnoj Gori za Mornar iz Bara.

Ovaj 35-godišnji desni bek u Želji je ostavio itekakav trag i bio jedan od miljenika navijača zbog svoje borbenosti na terenu.

Iako je na zalasku karijere Stevanović je poručio da ne razmišlja o penziji, a posebno ne nakon što se posvetio svom tijelu i formi, te je oduševio pratitelje na Instagramu fotografijom koju je objavio.

Stevanović provodi dosta vremena u teretani i već nekoliko godina je tome maksimalno posvećen. Međutim, malo ko je očekivao da je nekadašnji igrač Željezničara do skoro potpunog savršenstva doveo svoje tijelo.

Oglasi

On je fotografijom na Instagramu pokazao da je "isklesan" skoro do savršenstva, ali i da mu je žao što prije deset godina nije počeo s takvim režimom jer je siguran da bi njegova karijera bila daleko uspješnija.

"Teretana - moja oaza mira i jedino mjesto gdje dobiješ onoliko koliko uložiš. Od mene nešto drugačije, bodibilding - koji mi je postao je sastavni dio života. Nešto što se ne uklapa u moj posao i što praktikujem od 2021. godine, a da nije ovoga i rutine koji živim od tada, teško da bih mogao da igram 90 minuta svaku utakmicu, i to sa 35 godina".

"Žao mi je što se ne dozvah bar 10 godina ranije jer bih možda bio u Realu, ali ovo je već moj Real Madrid, ovo je moja premija što ovoliko dugo trajem, što sam konstantan i guess what - ne planiram da završim uskoro", poručio je Stevanović i dodao.

"Previše mišića ukrutićeš se i usporićeš kažu...aha važi, živ sam primjer da to baš i nije tako. Ok moooožda bih trebao malkice da promijenim koncept ali u suštini to je to. Neko će reći patetična i glupa objava, meni nimalo...dobro možda malkice uostalom koga briga, ljudi će svakako uvijek imati nešto da dodaju. Ponosim se svojim tijelom i napretkom u ovim godinama pa zašto i da ih javno ne pokažem? Zapamtite ovu sliku, jer će ona biti najgora ikada. I osim što će mi žena je... sve po spisku što se slikam go, sve je ok...".

Oglasi

Na ovu objavu reagovala je i njegova supruga Adna koja je svojim odgovorom mnoge nasmijala: "Prije zbog opisa nego što si u gaćama".

Inače, Stevanović je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Mornara odigrao 18 mečeva i jedan je od najstandardnijih igrača tog tima. Dao je jedan pogodak, te je dodao još dvije asistencije.

Pored Željezničara i Mornara nastupao je još za Teleoptik, Partizan, Spartak i Novi Pazar.

Za Želju je odigrao 142 utakmice, dao je jedan gol i upisao deset asistencija.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nogometni_znalac
Kakav real madrid 90 posto centarsuteva je završavalo na tribini. Navijače si kupovao patetikom i suzama, a beskoristan na terenu Makar u Želji!
1 0
Armin87
Kakav divan tekst, bravo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi