Željezničar od danas ponovo u Konjicu, uskoro novi potpisi

Igrači na probi ostavili dobar utisak

Željezničar od danas ponovo u Konjicu, uskoro novi potpisi

S. Mlaćo
Nogometaši Željezničara i drugi dio priprema odradit će u Konjicu.

Plavi su nakon subotnjeg poraza od Goražda vratili se u Sarajevo, a danas će ponovo put Konjica.

Do sada su odigrali dvije utakmice, savladali Bratstvo 1:0, te upisali poraz od Goražda. Bilo je 0:2.

Sada ih očekuje završni dio priprema i uigravanje momčadi za nastavak sezone, a generalka je planirana protiv NK Široki Brijeg na Pecari.

Kada je igrački kadar u pitanju, čini se da je prelazni rok za Željezničar završen. Ugovore će  dobiti Adeshina Fatai, te Armin Čerimagić i Ševkija Resić, dok je prema nezvaničnim informacijama neizvjestan status Denisa Žerića.

Klub je već ranije napustio Tony Livančić, koji se također nalazio na probnom radu, te Amar Mehić koji nije pristao na novu posudbu, kao i Ognjen Stjepanović koji je dogovorio sporazumni raskid saradnje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ugovore su raskinuli i Luka Juričić, Mustafa Mujezinović, Petar, Bojo, Vedran Vrhovac, a posudba je istekla Bruni Zduniću.

Podsjetimo, Željezničar su ove zime pojačali Marin Galić, Edin Cocalić, Semir Štilić, Aleksandar Vučenović, Armin Hodžić i Benjamin Šehić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi