Šta će biti sa licencom za FK Željezničar?

Još je mnogo pitanja iznad Grbavice

Šta će biti sa licencom za FK Željezničar?

H. Zilić

Održana je Skupština FK Željezničar na kojoj se govorilo u budućnosti tima sa Grbavice.

Jedno od vodećih pitanja je i šta će biti sa licencom za FK Željezničar obzirom na dug od sedam miliona KM.

Na ovo pitanje odgovor je dao član nadzornog odbora Edis Kovačević, koji je istakao veliku podršku navijača u ovoj cijeloj priči.

"Sedam miliona je dug, imamo potencijalno još nekog duga koji nije pravosnažan. Akcija će dati rezultat jer su je pokrenuli naši najveći investitori navijači i to će nam biti važno uz Božiju pomoć da osiguramo licencu. Osigurat ćemo licencu da nastavimo takmičenje i tražiti strategiju opstanka kluba jer sada finasijski nismo održivi i zato nam treba partner", rekao je Kovačević i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ova struktura kluba, ljudi koji su sad tu, novac od navijača će transparentno objaviti gdje je utrošen, a to će biti najveći dio za licenciranje."

Klub sa Grbavice sigurno očekuje aktivan period, a svi navijači simpatizeri Plavih se nadaju da će Željezničar što prije izaći iz trenutne krize i vratit se u vrh bh. fudbala.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dolina dugova.
15 8
SonPen1946
gasi nam se rava plava, rava plavaa
9 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi