Legendarni Đuro svojim objavama na Instagramu oduševio navijače Željezničara

Produžio člansku karticu

Legendarni Đuro svojim objavama na Instagramu oduševio navijače Željezničara

Endin Čaušević

FK Željezničar nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji, a svoj doprinos odlučili su dati i navijači ovog kluba koji su pokrenuli kampanju oko članskih kartica.

Navijači Želje pokušavaju na sve načine pomoći svom klubu da izađe iz finansijske krize jer su dugovanja oko čak sedam miliona KM.

Odziv navijača Željezničara, a cilj je da se dostigne broj od 10.000 aktivnih članova Željezničara. U svega nekoliko dana ta cifra je prešla 8.000 članova, te su navijači Plavih pokazali da su uvijek tu za svoj klub.

Navijače Željezničara svojom objavom jutros je oduševio i naš legendarni glumac Branko Đurić koji je objavio na Instagramu da je produžio svoju člansku karticu.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ubrzo nakon toga Đuro je objavio fotografiju koja je stara skoro 50 godina, te je tada pozirao sa zastavom na kojoj piše Željo i pozvao je sve navijače da se učlane.

Opis nije dostupan.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1596870987
A Nele?
7 3
King_Kenny
...opet skupljanje sadake?...pa dokle vise?
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti