5

Komentari (5)

bojamora
Zašzo Resića pa onako nam krilo fali a i Čerimagića kad je bio povrijeđen. Osmanoviću i Vučenoviću je još trebalo dati šansu jednu polusezonu kad su se već dovodili a Durakovića je trebalo na posudbu poslat još je mlad možda bude nešto od njega.
mosaljozemosaplavo
svaki igrac ima previse mana, Resic kada je igrao sta je pokazao nema neku tehniku, sut i agilnost za krilo, Cerimagic je solidan ali duga povreda i vjerovatno kraj karijere, Osmanovic i Vucenovic dobri igraci ali za prve federalne a Durakovic je previse spor.
Decembarski
Ma ja ostavi Bekrica,Zeca,Stilica,probaj angazovati Bogicevica,jest kad nema petlje,nego najbolje mladih se rjesiti a nisi im ni dao priliku.Istina da je laksa liga Federacija i RS,ali neka pogleda mlade igrace do 21 godine u mnogim klubovima su glavni igraci.Ako ne mogu nositi igru Zelje,mogu biti bar konkurentni.
user1613662710
Svaka cast idemo dalje stvaramo novi tim,rjesavaj se protuha menadzerskih
mido1921
Šteta samo za Osmanovića
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti