Željezničar se zahvalio šestorici fudbalera

Napustili Grbavicu

Željezničar se zahvalio šestorici fudbalera

A. Čaušević

Na Grbavici je i dalje mnogo upitnika. 

Dok se čeka konačna vijest o dolasku inostranog investitora koji bi trebao donijeti finansijsku sigurnost, istovremeno se i riješava igračka križaljka.

Ranije je Grbavicu napustio defanzivac Ante Blažević, a danas je iz Zvorničke 27 potvrđen i odlazak još šestorice igrača.

Tako u novoj sezoni dres sarajevskih Plavih neće nositi Aleksandar Vučenović, Branimir Vištica, Ševkija Resić, Dženan Osmanović, Armin Ćerimagić i Faruk Duraković.

"FK Željezničar se zahvaljuje na doprinosu Aleksandru Vučenoviću, Branimiru Vištici, Ševkiji Resiću, Dženanu Osmanoviću, Arminu Ćerimagiću i Faruku Durakoviću, te im želi mnogo sreće u nastavku karijere.

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar", poruka je sa Grbavice. 

Radi se o fudbalerima koji tokom prošle sezone i nisu imali značajnu rolu kako kod Edisa Mulalića tako i kod Tomislava Ivkovića pa njihov odlazak i neće oslabiti Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, velika neizvjesnot vlada oko Josipa Bendera koji je prošle sezone u 16 mečeva Premijer lige sačuvao svoju mrežu.

Benderu je istekao ugovor i za sada još uvijek nema informacija da li će produžiti saradnju ili će svoj fudbalski hljeba nastaviti zarađivati u nekom drugom klubu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mido1921
Šteta samo za Osmanovića
4 6
user1613662710
Svaka cast idemo dalje stvaramo novi tim,rjesavaj se protuha menadzerskih
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi