Željezničar oslabljen na Čelik i Slobodu
U 50. minuti Zec je ostao ležati na travnjaku stadiona Pod Bijelim Brijegom

Zec povrijedio zadnju ložu

Željezničar oslabljen na Čelik i Slobodu

M. Šljivak

Trenutno drugoplasirana ekipa Premijer lige Bosne i Hercegovine, FK Željezničar, u naredna dva susreta biće lišena usluga iskusnog ofanzivca Ermina Zeca.

Naime, početkom drugog poluvremena derbi susreta između Zrinjskog i Željezničara, Zec je napustio teren zbog bolova u zadnjoj loži.

U ponedjeljak je podvrgnut detaljnim liječničkim pregledima (magnetna rezonanca) nakon kojih je utvrđeno da se radi o istegnuću zadnje lože sa parcijalnim oštećenjem vlakana, tako da Osim na Zeca sigurno neće moći računati u utakmicama sa Čelikom i Slobodom.

Dobra stvar za Zeca je, što nakon duela sa Slobodom slijedi reprezentativna pauza tako da će, ukoliko se sve bude odvijalo po planu, Osimu biti na raspolaganju u finišu prvog dijela sezone kada će Plavi odmjeriti snage sa Širokim Brijegom, Sarajevom i Veležom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, u dosadašnjem dijelu sezone Zec je odigrao 11 utakmica u kojima je postigao pogodak kojem je dodao tri asistencije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Treba covjeku uruciti SLIKU I SAT za UTAKMICU kad/ako odigra SVIH 90 minuta, od dolaska u ŽELJŠČAR..
6 2
afica2007
Cim nema para ovaj fol povrijedjen hahahahaha
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi