Željezničar potpisao ugovor sa još jednim juniorom
Foto: Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Prvi profesionalni ugovor za Zilića

Željezničar potpisao ugovor sa još jednim juniorom

Nakon što je prije nekoliko dana Željezničar potpisao ugovore sa juniorima Alenom Nuhanovićem i Jasminom Kršićem, danas je prvi profesionalni ugovor sa klubom sa Grbavice potpisao još jedan mladi fudbaler Enio Zilić.

Riječ je o fudbaleru rođenom 12. jula 2000. godine u Zenici, koji je u Željezničar stigao 2016. godine. Prije toga je igrao za Tempo Sport i Čelik.

"Ovo mi je treća sezona u FK Željezničar. Dosta sam napredovao u ove tri godine, ovaj ugovor je rezultat mog rada. Zahvalio bih se svim mojim trenerima koji su jednako zaslužni za moj uspjeh. Sretan sam zbog toga, sada imam još veću motivaciju za napredak", kazao je Zilić za zvaničnu stranicu kluba.

Enio Zilić igra na poziciji centralnog defanzivca i član je juniorske generacije Plavih koja je prošle godine imala zapažene rezultate u omladinskoj Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi